Post by mibosicaman on Feb 20, 2022 14:00:27 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها کلیدها را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
سرگرم کننده است، اما اساساً برای رسیدن به پایان نیاز به خرید یا عدم مرگ دارد. اگرچه بسیار سرگرم کننده است.
در ایست بازرسی 11، من در یک مکان گیر کرده ام که بسیار آزاردهنده است زیرا دسترسی به آن بسیار دشوار است اما اگر به آنجا برسیم بازی گیر کرده بود.
سلام خیلی خوب است
👍👍👍👍👍👍
عالی بود💙❤💙❤
Smashit یک بازی است که من اغلب به آن باز می گردم... بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است و من را آرام می کند. بخش مورد علاقه من از بازی این است که می توانم آن را بی صدا کنم و موسیقی خودم را پخش کنم و این یک تجربه بسیار ... تقریباً درمانی است. این تمام چیزی است که باید در مورد بازی بگویم... روزی که دارم این نقد را می نویسم، تمام نقدهای قدیمی خود را مرور کردم و این تجربه بسیار سرگرم کننده ای بود، بنابراین تصمیم گرفتم برای بازی ای که مدام به آن سر می زنم، یکی بنویسم. امیدوارم در آینده این را ببینم و به یاد داشته باشم که هنگام نوشتن این مطلب به چه فکر می کردم.
Smash Hit આર્કેડ xovm
خوب است نه همه اما هر وقت که باید بازی را فقط به خاطر توپ از دست بدهیم و بعد از آن که می رویم همیشه به طور ناگهانی ده توپ را به خاطر عینک از دست می دهیم و یک چیز دیگر که همیشه مجبوریم. آیا ما نمی توانیم شروع کنیم همچنین ما آن را خریداری کرده ایم تا بدترین چیز در مورد آن باشد
عالی حرف نداره
عالی
من این بازی را دوست دارم اما هیچ قرعه کشی یا چیزی برای ادامه بازی از جایی که به پایان می رسد وجود ندارد. ما نمیتونیم برتری بگیریم چرا؟؟؟
بازی بدی نیست، اگرچه تشخیص ضربه بد است و من با یک مشکل عجیب روبرو شده ام که به سطح خاصی رسیده ام و متوقف می شوم! من هنوز می توانم توپ ها را پرتاب کنم و هر چیز دیگری حرکت کند، اما متوقف شده ام. من واقعاً اذیت شدم زیرا خوب کار می کردم و این اتفاق افتاد و سعی کردم بازی را متوقف کنم و از حالت مکث خارج کنم اما این کار نشد بنابراین مجبور شدم دوباره راه اندازی کنم و واقعاً ناامید هستم.
Smash Hit آرکیڈ jtbz
این بازی آنقدر باحال است که می توانم هر چقدر که بخواهم شیشه بشکنم. من و برادرم این بازی را خیلی دوست داریم این بازی در تب من دانلود شده است و آی پد پدرم من دیروز این بازی را دانلود کردم. ولی نمیدونم چجوری از چک پوینت 3 رد بشم ولی این بازی عالیه😃😄😙😗😘😍😀😎💖💗💕
من عاااشق این بازی ام قبلا داشتم و الان باز پیداش کردم می کنم یکم سخت تر و مرحله ش طول تر شده.
خیلی سخته ارتقا نمیدهم (چرا چرا؟ این فقط یک بازی است که در نهایت حذف میشود). من نمی خواهم هر بار که می بازم از ابتدا شروع کنم. بازی عالیه
این یک بازی واقعاً عالی است، اما مسئله این است که پس از مدتی بازی، مثلاً 2 روز، واقعاً خسته کننده می شود. شما باید چند حالت رایگان بسازید تا بقیه بتوانند بهتر بازی کنند و از بازی لذت ببرند، من آن را 3 ستاره دارم زیرا یک مشکل دیگر وجود دارد، مسئله ای که باعث می شود مدام از دست بدهم عینک است. بازی از ما می خواست که چند لیوان را بشکنیم و از گرفتن مقدار کمتری توپ طفره برویم، اما وقتی شیشه را با توپ می شکنم، هنوز به من برخورد می کند. حتی اگر قبلاً به شیشه آسیب زیادی وارد کرده بودم.
در مجموع بازی کردن واقعاً سرگرم کننده است و تجربه ای غوطه ور را ارائه می دهد، اما وقتی آن پانل های شیشه ای درست در مقابل من می لغزند احساس فریبکاری می کنم و به معنای واقعی کلمه زمان واکنش صفر را به من می دهد و در نتیجه توپ ها را از دست می دهم فقط به این دلیل ...
بازی خوبی است، اما برای اینکه آن را بسیار سرگرم کننده کنید، باید پول نقد پرداخت کنید، همچنین ممکن است بازی را 3 دلار کنید.
بازی واقعا سرگرم کننده است. اما شروع از پست های بازرسی نیاز به خرید حق بیمه دارد. این دیگه چه مزخرفی هستش. برخی از ویژگی های دیگر را برای خرید پریمیوم ارائه دهید. چرا حتی به خود زحمت میدهید که آن را به صورت رایگان دانلود کنید، در حالی که تنها کاری که میتوانید به صورت رایگان انجام دهید این است که هر بار با همان فاصله بازی کنید؟
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Stratēģiskās spēles gqs
نسخه رایگان یک بازی عالی. اما این همه این است: نسخه آزمایشی رایگان. بدون ذخیره، بدون آمار، بدون تابلوی امتیازات، هیچ چیز. در حالی که بازی سرگرم کننده است، من از این واقعیت خوشم نمی آید که سعی می کند شما را جذب کند و شما را مجبور به پرداخت بقیه آن کند. راستش من حتی به خرید بازی فکر می کردم. با این حال، احساس میکنم به جای اینکه خودم تصمیمی آگاهانه بگیرم، برای خرید آن دستکاری شدهام. رک تر باشید و مشتریان خود را از دست نخواهید داد.
بازی خوب است اما از زمانی که Valls تمام می شود شروع می شود. نه از آخرین بازرسی که باعث شد این برنامه را حذف نصب کنم زیرا پس از چندین بار تلاش خسته کننده می شود.
من به نوعی با زارا موافقم که چرا شما نیاز دارید. برای پرداخت برای پست های بازرسی مانند چرا باید هزینه کنید، هرچند خوب است
یکم سخته
خیلی سخته
خیلی خوبه من قبلا اما حذف شد به خاطر این الان دوباره این بازی را نصب کردم اما چون اسمشو بلد نبودم نوشتم توپ شیشه شکن
این یک بازی فوق العاده، همه جانبه با موسیقی متن فوق العاده است. من نسخه پریمیوم را خریدم اما وقتی متوجه شدم که فقط 11 سطح وجود دارد ناامید شدم. من واقعا سطح بی نهایت در پایان را به دلیل تکراری بودن موسیقی متن دوست نداشتم. هر چند Premium بسیار ارزان است، بنابراین شاید بتوان سطوح جدیدی را با خرید اضافی اضافه کرد. همچنین هدف گیری در حالت چند نفره واقعاً خاموش است.
Smash Hit Arkaadmängud gkn
واقعا خنده دار . اما من فکر می کنم ما باید بتوانیم از چک پوینت ها بدون پرداخت پول ادامه دهیم. و پاورآپ ها باید کمی بیشتر دوام بیاورند و اگر توپ های +3 را برای ضربه زدن به کریستال ها می دهید، باید کریستال های بیشتری ظاهر شوند.
من همین الان یک خرید درون برنامه ای برای پسرم انجام دادم. او (دریافت حق بیمه) را می خواست، بنابراین من این کار را کردم و اکنون برای او بارگیری نمی شود. پسر من هرگز چیزی نمی خواهد و اکنون بار نمی شود. البته من شارژ شدم، چه زحمتی.
آنها فقط به شما اجازه می دهند در حالت کلاسیک بازی کنید اگر حالت های دیگر را خریداری نکنید. کاملا آزاردهنده آنها حداقل باید قبل از خرید به شما فرصتی بدهند که آن را امتحان کنید، در غیر این صورت ممکن است ندانید که چگونه است یا چه انتظاری دارید.
این یک بازی واقعا عالی است. اول از همه، بدون تبلیغات. مثل اینکه در جامعه بازی های موبایل غیرممکن است، شگفت انگیز است. در مرحله دوم، آن را بسیار کم است. این بازی از نظر الحادی خوشایند و آرامش بخش است (گاهی). و در نهایت هزینه. بازی رایگان است اما حق بیمه فقط 2 دلار است. این یک معامله بزرگ است. به شدت توصیه می شود.
خیلی سخته این بازی لحظاتی دارد که شما به شیشه ضربه می زنید سپس شیشه به نوعی پشت سر می چرخد و به شما برخورد می کند. همچنین، اگر کریستالها را از دست بدهید، چند توپ را از دست میدهید که آزاردهنده است.
بازی فوقالعاده است، موافقم، هر بار که خسته کننده و دردسرساز است، باید از ایست بازرسی 1 شروع شود. ای کاش می توانستید یکی را فعال کنید تا از آن ایست بازرسی خاصی که به آن رسیده اید ادامه دهد.
من این بازی را دوست داشتم، اما، همانطور که دیگران گفته اند، وقتی می میرید، به شروع بازگردید. حذف شده !
اگر پرداخت نکنید، هر بار از سطح 1 شروع کنید. و بازی به اندازه کافی سریع قدیمی می شود که مزاحم نشود.
بازی خوبی برای بازی کردن است، اما برخی از اشکالاتی مانند یخ زدن بازی در ابتدا وجود دارد، اما همچنان میتوانیم به توپ شلیک کنیم